Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
c-tech 3100 plus
02-11-2009, 12:09 PM
c-tech 3100 plus
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un softcam pentru pacthul acestui decoder C-tech 3100 plus.Vreau sa vad gigel ro.Multumesc!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-12-2009, 01:09 AM
Re: c-tech 3100 plus
nu stiu a carei clone corespunde acest tip de receptor

merita cercetat chiar de tine

deci cauta pe google liste de clone pt receptoare si atunci iti poti face o idee cam ce receptoare au acelasi tip de procesor si daca au flash-ul la fel de mare poti incerca o softare cu un patch
dar grija mare ca il si poti bloca daca nu e bun softul ...deci studiaza mult prima data

Numai bine si rau la nimeni
[Image: a037up2.gif][Image: user19088pic42321268700.gif]
03-13-2009, 09:06 AM
Re: c-tech 3100 plus
am si eu o problema.Pioneer Terminal S4 modelul receiverului.L-am folosit inainte de aparitia Digi.Decoda m-ai toate sistemele.Am incercat zilele astea sa pun Key in programul respectiv si nu functioneaza.Ma poate ajuta cineva ?
03-02-2010, 03:32 PM (This post was last modified: 03-02-2010 03:42 PM by babo tenero.)
RE: c-tech 3100 plus
este unul din cele mai tari decodoare.iei softul ctech uploader versione 1.9.3.0 de pe http://www.sat-universe.com/showthread.p...stalezi,si pe urma poti pune keys si manual.are sistem de decriptare seca,irdeto,viaacces.criptoworks,nds,powervu,skycrypt,alphacrypt,betacrypt,conax,firecrypt,xcrypt.pentru keys trimite-mi 1 msg.merge si gicuta al nostru!Rolleyes
se decripteaza cele mai tari programe pe intelsatul lui gicuta,amos4,sirius,eutelsat hot bird,astra,etc...
cu tot respectul ptr toti membri,pe care ii si salut cu aceasta ocazie dar clarke tech nu este o clona,ci o mare realizare la cit costa si ce poate face!!!!!
Post Reply 

Forum Jump:

Contact Ussatweb.orgReturn to TopReturn to ContentLite (Archive) ModeRSS Syndication