Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ti se poate intampla si tie sau oricui !
04-26-2008, 06:27 PM
spaniolul Wrote:Ati verificat sa vedeti daca sunteti delogati apareti cumva ca logati? daca da e.o mica problema,mi sa intamplat mie ca pe unul din forumurile pe unde sunt sa apar..in dublu exemplar,practic nu eram logat dar ma vedeam on,misterul a fost dezlegat rapid,am luat imediat legatura cu admin,iam dat IP-ul meu si....cel ce era logat pe nikul meu avea un alt...IP! mi se furase parola[sparta] asa ca.....mare atentie la parole,daca e la fel ca la mine este o problema majora.

De multe ori nici eu nu mai stiu daca sint on sau off, desi in prima faza am crezut ca este o reoare, acum nu mai stiu nici eu.
Sint momente cand totul e Ok, alteori....
Inca nu am vazut nimic postat sub acest ID de altul, deci cred ca totusi nu e ca in cazul tau !
Quote this message in a reply
04-27-2008, 09:31 AM (This post was last modified: 04-27-2008 08:24 PM by bobyxxl.)
Aseara am intrat cu un browser care stiam ca nu se va loga automat, pentru ca nu-l mai folosisem pe acest forum (Opera). Eram nelogat iar la posturi scria Levy Online !

Dupa care am postat o scurtatura (de data asta am intrat cu Mozila, logat) care nici acum nu a aparut in schimb mi-a aparut mesajul:

[Image: eroareok0.jpg]

Nu mi s-a mai intamplat asa ceva !
05-03-2008, 12:11 AM
Asa sa tot mergi cu mijloacele de transport in comun !
05-03-2008, 12:17 AM
Ce ar zice nevasta ta daca ai fi in astfel de situatie ???
05-03-2008, 12:21 AM
Ai grija cine din ce directie te filmeaza !
05-05-2008, 07:46 AM
am verificat astazi 5 mai cu 4 browsere diferite si nu am intampinat aceasta problema , daca poate cineva sa comfirme daca mai exista aceasta problema .....
Find all posts by this user
05-05-2008, 03:53 PM
In ultima vreme pare totul in regula.
Multumiri pentru atentia asupra bunei functionari a acestui forum minunat !

Respectele mele !
05-16-2008, 02:24 PM
romeox Wrote:am verificat astazi 5 mai cu 4 browsere diferite si nu am intampinat aceasta problema , daca poate cineva sa comfirme daca mai exista aceasta problema .....

Mai face chestia aia. Am observat ca intra in ceata atunci cand dai back de mai multe ori si revii.
Find all posts by this user
09-28-2008, 10:03 PM (This post was last modified: 09-28-2008 10:14 PM by bobyxxl.)
Dupa toate cele inamplate, mi-am schimbat parola, am facut-o putin mai lunga si problemele de acest gen au disparut subit...pana azi cand....

[img]http://satweb.org/forum/[Image: offlineoc3.jpg][/img]
09-28-2008, 10:06 PM
am devenit din nou si offline si online !
Post Reply 

Forum Jump:

Contact Ussatweb.orgReturn to TopReturn to ContentLite (Archive) ModeRSS Syndication