|
ECHO 792 VS DREAM DM500S
|
|
12-17-2008, 10:48 PM
|
|||
|
|||
|
ECHO 792 VS DREAM DM500S
SALUT,
SUNT CAM NOU INTR-ALE SHARINGULUI..SI SUNT PUS IN FATA UNEI DILEME..CE SA ALEG INTRE ECHOSMART 792 SI DREAMBOX DM 500 S(SAU MA ROG CLONA)..SI APROPO DE ASTA TOT AUD DIFERENTE INTRE ORIGINALUL DREAMBOX DM500S SI CLONA..CLONA ASTA E TARE HULITA..ARE CEVA DIFERENTE TEHNICE MAI CONSIDERABILE SAU DOAR CA E FACUTA PRIN CHINA,TAIWAN SAU ALTE SATE ROMANESTI...DECI PANA LA URMA CE MA SFATUITI SA ALEG CA SA POT SA MA BAG PE CARDSHARING?..ECHO 792 SAU "CLONA" ?.. |
|||
|
12-18-2008, 07:55 AM
|
|||
|
|||
|
Re: ECHO 792 VS DREAM DM500S
Pai sa le le luam pe rand rugamintea mea este sa scrii cu litere mici si sa continuam , unele clone de dreambox sunt chiar reusite sat-ti dau un ex eu am un dream original cu holograma , un prieten o clona , al meu se tot bloca al lui nu se bloca deloc chiar daca aveam aceeasi imagine , revenim la problema ta ....chiar daca este un forum pro echolite e totusi o diferenta intre un receptor cu linux si un receptor care stie sa faca sharing si atat , ma refer ca poti instala o alta imagine pe clona , diferite skinuri , diferite pluginuri si aici pot continua , poti lua un echolite ca e un pic mai ieftin si e mai stabil nu ai multe batai de cap il lasi sa mearga in legea lui sau poti lua o clona de dreambox daca iti place sa mai instalezi si alte chestii
|
|||
|
12-18-2008, 10:00 PM
|
|||
|
|||
|
Iti multumesc pentru raspuns...am inteles(si partea cu scrisul si partea cu linuxul
...momentan nu am gasit dream pe nicaieri si o sa o duc o vreme cu un echo 792...nu ai sti pe cineva dispus sa ma initieze intr-ale sharingului(deocamdata pe echo 792)?..pe partea de pc si satelistica nu sunt tocmai aerian(am nitica experienta in spate)...dar la sharing sunt ca puiul iesit din ou![]() Cu multa Pasiune si Respect Marius |
|||
|
12-18-2008, 10:05 PM
|
|||
|
|||
|
pentru partea de dreambox si clone o sa pun pe site niste tutoriale cat pentru echo 792 deocamdata nu am avut unul pe mana deci nu pot vb fara sa probez , aici te pot ajuta userii care detin deja un echo 792 si care folosesc sharingul
|
|||
|
12-23-2008, 11:31 PM
|
|||
|
|||
romeox Wrote:pentru partea de dreambox si clone o sa pun pe site niste tutoriale cat pentru echo 792 deocamdata nu am avut unul pe mana deci nu pot vb fara sa probez , aici te pot ajuta userii care detin deja un echo 792 si care folosesc sharingulPacat,daca ai sti ca acesta e unul din aparatele care face ceea ce dream nu poate acum ,probabil ca maine ai da un dream pe un 792; DA,e vorba de ceea ce toti ne dorim dar nu stim cand cum-N3 si NDS,se cunosc multe de ceva timp si am sa va spun ca Echo,Kaon si Kathrein sunt cateva din aparatele care se testeaza cu succes N3;prea multe nu am sa va spun deocamdata ,voi studia mai intai ce reguli aveti pe forum . In principiu N3 este functional,iar cercetatorii europeni se pregatesc sa ne ofere un pachet de produse soft testate in prima parte a anului viitor.Chiar si persoane care au lucrat de una singura am informatii ca au reusit , insa recomand a nu va arunca la orice soft care vi se va spune ca emuleaza N3.ATAT DEOCAMDATA Respect principii experimentale |
|||
|
12-23-2008, 11:46 PM
|
|||
|
|||
|
bun venit in prima faza si asteptam noi informatii
|
|||
|
12-23-2008, 11:59 PM
|
|||
|
|||
|
Fara suparare,aceste informatii nu tin de mine,eu unul as pustea sa va spun multe,insa asta nu depinde numai de mine sau de ceea ce doreste un anume segment al pasionatilor acestui hobby,care de altfel in ultimul timp pt unii a devenit o meserie.Atat vreu sa stiti cu toti ,in momentul cand ceva poate fi facut public fara a avea efecte negative asupra anumitor........,si aici ma refer la ceva extern nu aici la noi,si sper sa intelegeti asta.Eu am vrut doar sa va spun ca e un succes ceea ce sa produs,acum asteptam ok-ul pt a lansa catre ceilalti pasionati.
Am ales acest site tinand cont ca dedica multe articole pt Echolite,iar echo si kaon se comporta f. bine la testele efectuate Asadar rabdare |
|||
|
01-06-2009, 08:16 PM
|
|||
|
|||
|
Ne-ai facut curiosi!!!! Sa spreram cu nu vor ajunge eco-urile noastre "bibelouri" pe tv
|
|||
|
06-27-2009, 02:27 PM
(This post was last modified: 06-27-2009 03:06 PM by vladimir1.)
|
|||
|
|||
|
RE: ECHO 792 VS DREAM DM500S
Super!! ar fi perfect.
urmarind "evolutia" echo-ului decand a aparut pe piata, nu putem spune celor ce se ocupa de acest receptor decat *respect * |
|||
|
09-14-2009, 04:23 PM
|
|||
|
|||
|
RE: ECHO 792 VS DREAM DM500S
S-a cam dus vremea emulatoarelor
, acu' sharingu-i de baza... Si momentan, cel mai bine cu aceasta situatie se descurca receptoarele cu linux(gen D500).
Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Thank given by
...momentan nu am gasit dream pe nicaieri si o sa o duc o vreme cu un echo 792...nu ai sti pe cineva dispus sa ma initieze intr-ale sharingului(deocamdata pe echo 792)?..pe partea de pc si satelistica nu sunt tocmai aerian(am nitica experienta in spate)...dar la sharing sunt ca puiul iesit din ou
, acu' sharingu-i de baza... Si momentan, cel mai bine cu aceasta situatie se descurca receptoarele cu linux(gen D500).